Winacties: Win Armada 2526 en de uitbreiding Supernova

Geplaatst: 6 mei 2011 12:24
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

We hebben nog twee prijsvragen lopen, maar wij vinden dat er nog wel één bij kan. Het gaat hier om de game: Armada 2526 en de uitbreiding Armada 2526: Supernova voor de pc , van uitgever Iceberg Interactive. We mogen twee bundels weggeven.

In de game ga je op een grote ruimtereis. Je moet verschillende planten afgaan en je schip up-to-date houden. Planeten, sterrenstelsels en rest van het heelal...het zit er allemaal in!

Om kans te maken moet je het volgende doen:

Omschrijf jouw ideale planeet om op te wonen!

Deze prijsvraag afgelopen! Meedoen heeft geen zin meer dus

De leukste en grappigste antwoorden maken kans op de game en de extra content. We geven de prijs twee keer weg! Laat je idee achter in het Armada 2526: Supernova-topic. De prijsvraag duurt, tot de doden worden herdacht uit de Tweede Wereldoorlog, dus 4 mei.

Succes!

Edit: we hebben de prijsvraag met een week verlengd, omdat we een exemplaar meer krijgen om te verdelen. De prijsvraag duurt tot en met vrijdag 13 mei.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer