Winacties: Win Armada 2526 en de uitbreiding Supernova

We hebben nog twee prijsvragen lopen, maar wij vinden dat er nog wel één bij kan. Het gaat hier om de game: Armada 2526 en de uitbreiding Armada 2526: Supernova voor de pc , van uitgever Iceberg Interactive. We mogen twee bundels weggeven.

In de game ga je op een grote ruimtereis. Je moet verschillende planten afgaan en je schip up-to-date houden. Planeten, sterrenstelsels en rest van het heelal...het zit er allemaal in!

Om kans te maken moet je het volgende doen:

Omschrijf jouw ideale planeet om op te wonen!

Deze prijsvraag afgelopen! Meedoen heeft geen zin meer dus

De leukste en grappigste antwoorden maken kans op de game en de extra content. We geven de prijs twee keer weg! Laat je idee achter in het Armada 2526: Supernova-topic. De prijsvraag duurt, tot de doden worden herdacht uit de Tweede Wereldoorlog, dus 4 mei.

Succes!

Edit: we hebben de prijsvraag met een week verlengd, omdat we een exemplaar meer krijgen om te verdelen. De prijsvraag duurt tot en met vrijdag 13 mei.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?