Assassin's Creed IV: Black Flag

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win Assassin's Creed IV: Black Flag goodies

Assassin's Creed is al jaren een populaire serie en zojuist is Assassin's Creed IV: Black Flag verschenen. Justin was in ieder geval erg te spreken over de game in zijn uitgebreide review.

In samenwerking met Ubisoft mogen we een aantal hele toffe Assassin's Creed IV: Black Flag goodies weggeven.

onbekend
- Hoodie
- T-shirt
- Zak met munten
- Skull kaars

Om kans te maken op deze geweldige goodies hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat maakt jou de meest gevreesde piraat?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?