Winacties: Win Call of Duty: Modern Warfare 3-pakket

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Binnenkort verschijnt er een nieuwe Call of Duty-deel van Activision, namelijk Call of Duty: Modern Warfare 3. In samenwerking met Activision vieren wij de lancering van deze topper. We geven de aankomende twee weken een flink aantal goodie-pakket winnen van Call of Duty: Modern Warfare 3 op onze site weg. In de goodie-pakket zit onder andere het t-shirt en een super vette poster. Om mee te doen heb je alleen een Facebook-of Twitter-account nodig.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat jij als grote Modern Warfare 3-fan meedoet aan een prijsvraag op Gameliner. Met een link naar deze prijsvraag.

"Ik als Modern Warfare 3-fan doe mee aan een prijsvraag @gameliner *link* < (plak hier de link) "

Deze actie loopt tot 15 november.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer