Winacties: Win Call of Duty: Modern Warfare 3-pakket

Binnenkort verschijnt er een nieuwe Call of Duty-deel van Activision, namelijk Call of Duty: Modern Warfare 3. In samenwerking met Activision vieren wij de lancering van deze topper. We geven de aankomende twee weken een flink aantal goodie-pakket winnen van Call of Duty: Modern Warfare 3 op onze site weg. In de goodie-pakket zit onder andere het t-shirt en een super vette poster. Om mee te doen heb je alleen een Facebook-of Twitter-account nodig.

Like onze Facebook-pagina of follow ons op Twitter en zet op jouw Twitter of Facebook dat jij als grote Modern Warfare 3-fan meedoet aan een prijsvraag op Gameliner. Met een link naar deze prijsvraag.

"Ik als Modern Warfare 3-fan doe mee aan een prijsvraag @gameliner *link* < (plak hier de link) "

onbekend

onbekend

onbekend

Deze actie loopt tot 15 november.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?