Winacties: Win Condemned 2 voor de PS3

Slaap je altijd met het licht aan? Ben je nog steeds bang voor het monster onder je bed? Dan is het niet echt ideaal voor jou om Condemned 2: Bloodshot te gaan spelen. In deze review ga ik met jullie deze engste game ooit bespreken.

Wouter heeft een review geschreven over Condemned 2: Bloodshot voor de PlayStation 3. De game werd bekroond met vier sterren.

Vanaf vandaag kun je deze vette game winnen. Wat moet je doen? Eigenlijk niet zoveel. Gewoon actief reageren op onze nieuwsberichten en je speelt direct mee.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?