Crime Boss: Rockay City

  • Ontwikkelaar INGAME STUDIOS
  • Eerste releasedatum 28 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Winacties: Win Crime Boss: Rockay City voor de Xbox Series X

Aangezien Payday 3 op het moment van schrijven nog steeds niet speelbaar is, heb je wellicht trek in een andere heistgame. Kan ik je interesseren in Crime Boss: Rockay City?

Wat valt er te winnen?

De first-person shooter van uitgever 505 Games en ontwikkelaar INGAME STUDIOS is een tijdje geleden verschenen op de consoles. Nu is het zo dat wij een Xbox Series X-exemplaar mogen uitdelen! Ben jij klaar om jezelf te verliezen in de criminele wereld van Crime Boss: Rockay City?

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: ga naar de Discord server van Gameliner en begeef je naar het kanaal #giveaways. Reageer met de passende emoji en je doet automatisch mee! Heel veel plezier en succes! Let op: deze winactie is geldig t/m 2 oktober.

Crime Boss Rockay City winactie

Crime Boss: Rockay City is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?