Winacties: Win de game Gears of War 3

Geplaatst: 18 september 2011 14:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Dit najaar zit tjokvol met dikke games. Eén daarvan is natuurlijk Gears of War 3. Aliens, monsters en ander gespuis vliegt je om de oren in dit derde deel. Hoe ga je dit tuig met de grond gelijk maken? Heel simpel: wapens, heel veel wapens.

Gears of War 3 staat er dus bekend om. Iedereen kent de actie dat je met je kettingzaag door een monster heen zaagt. Maar weet jij nog een extra wapen wat er eigenlijk nog in had moeten zitten? Geef dan antwoord op de volgende vraag!

Welk wapen mist Gears of War 3 nog, en waarom?

Voel jij je geroepen om hier een antwoord op te geven en misschien wel Gears of War 3 te winnen? Zet je antwoord dan onder dit bericht en je maakt al kans! De prijsvraag duurt tot 9 oktober, dus je hebt even de tijd om wat te bedenken.

De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer