Winacties: Win de Kingston HyperX Cloud II Headset

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Heb jij de gear-review van de Kingston HyperX Cloud II al gelezen? Ja? Dat is mooi, want we geven een exemplaar weg aan één van onze trouwe bezoekers! De nieuwe koptelefoon van Kingston komt volgens Ruud goed uit de bus. Nu kan jij er een winnen en zelf een oordeel vellen.

De Kingston HyperX Cloud II is aan te sluiten op al jouw favoriete gaming-attributen. Speel je op de PlayStation 4 of Xbox One? Geen probleem, sluit gewoon de koptelefoon aan op de controller en geniet van de magnifieke audio. Een ware audiofiel gaat echter pas werkelijk genieten wanneer de headset wordt aangesloten op de pc. Dan komt de overweldigende 7.1 Surround Sound namelijk volledig tot zijn recht. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je antwoord geeft op de volgende vraag:

Waarom wil jij de Kingston HyperX Cloud II winnen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer