Winacties: Win de Kingston HyperX Cloud II Headset

Heb jij de gear-review van de Kingston HyperX Cloud II al gelezen? Ja? Dat is mooi, want we geven een exemplaar weg aan één van onze trouwe bezoekers! De nieuwe koptelefoon van Kingston komt volgens Ruud goed uit de bus. Nu kan jij er een winnen en zelf een oordeel vellen.

onbekend

De Kingston HyperX Cloud II is aan te sluiten op al jouw favoriete gaming-attributen. Speel je op de PlayStation 4 of Xbox One? Geen probleem, sluit gewoon de koptelefoon aan op de controller en geniet van de magnifieke audio. Een ware audiofiel gaat echter pas werkelijk genieten wanneer de headset wordt aangesloten op de pc. Dan komt de overweldigende 7.1 Surround Sound namelijk volledig tot zijn recht. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je antwoord geeft op de volgende vraag:

Waarom wil jij de Kingston HyperX Cloud II winnen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?