Winacties: Win de MMO Global Agenda en andere goodies!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vrijdagmiddag, net terug van mijn suffe parttime kantoorbaan en eindelijk tijd voor een weekend gamen! Op zo'n moment zit je niet te wachten op een email met daarin steekwoorden als: globaal, muismat of agenda. Lees toch even verder, net als ik de email iets verder doorlas. Wat blijkt namelijk: ik mag weer een hele vette prijsvraag aankondigen! In samenwerking met Iceberg Interactive geven we namelijk vijf prijzen weg, en zeker niet de minste. Denk bijvoorbeeld aan een muismat en T-shirt van Global Agenda. En uiteraard kun je ook de game zelf winnen!

Nog geen idee wat Global Agenda is? Check dan snel even de review van Joost, die je hier kunt vinden. Ben je net als wij ook van mening dat een dergelijke game een betere titel verdient dan eentje die op het eerste moment doet denken aan een gratis agenda-applicatie voor je mobiele telefoon? Dan komt dat mooi uit, want juist met die mening kun je de prijzen winnen. De prijsvraag luidt namelijk als volgt:

Plaats in de reacties hieronder jouw idee voor een andere naam voor de MMO Global Agenda.

Let op: deze prijsvraag is afgelopen. Je kunt dus niet meer meedoen!

De mafste, origineelste, extreemste, maar bovenal best bij de game passende namen maken kans om in de prijzen te vallen. Je mag zoveel namen bedenken als je wil. Zorg er wel voor dat je vóór 8 oktober een reactie plaatst, want dan worden de winnaars bekendgemaakt.

We zijn benieuwd. Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer