Winacties: Win De Sims 3: Wereld Avonturen!

We beginnen het nieuwe jaar meteen met een prijsvraag op de eerste dag. Ditmaal kun je De Sims 3: Wereld Avonturen voor de pc winnen. We hebben voor de verandering maar eens een lekker pittige prijsvraag bedacht.

Hoeveel delen, inclusief alle uitbreidingen, zijn er van De Sims verschenen?

Stuur je antwoord vóór 15 januari naar prijsvraag@gameliner.nl. Vermeld ook even je gebruikersnaam en adres.

Heel veel succes!

Let op: Om De Sims 3: Wereld Avonturen te kunnen spelen moet je in het bezit zijn van De Sims 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?