Winacties: Win Diablo III: Reaper of Souls

Men heeft er lang op moeten wachten, maar de eerste uitbreiding voor Diablo III is dan eindelijk verkrijgbaar. Diablo III: Reaper of Souls brengt tal van verbeteringen met zich mee, maar voor velen zullen de nieuwe Act en de nieuwe speelbare klasse de belangrijkste vernieuwingen zijn.

Meer informatie over Diablo III: Reaper of Souls kun je in onze Preview en Gespeeld vinden. Binnen enkele dagen zal ook de Review van de game verschijnen, dus houd Gameliner goed in de gaten!

In samenwerking met Blizzard Entertainment mogen we maar liefst drie exemplaren van Diablo III: Reaper of Souls voor de pc weggeven, zodat je alle vernieuwingen zelf kunt ondervinden.

onbekend

Om kans te maken op deze game hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete klasse in Diablo III en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?