Winacties: Win Diablo III voor de console

Op dinsdag 3 september verscheen Diablo III dan eindelijk voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De pc-versie kreeg van Joost een Hotliner, de Review van de console-versie van Ruud was ook erg positief, maar je kunt de game ook zelf winnen!

In samenwerking met Blizzard Entertainment mogen we namelijk drie PlayStation 3-exemplaren van Diablo III weggeven!

onbekend

Om kans te maken op een PlayStation 3-exemplaar van Diablo III, moet je alleen even hieronder je antwoord achterlaten op de volgende vraag:

Waarom speel jij Diablo III liever met een controller, dan met toetsenbord en muis?

Deze prijsvraag is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?