Winacties: Win drie toffe figurines voor Disney Infinity 3.0 (en 2.0)

Later deze maand, op 28 augustus, verschijnt alweer het derde deel van Disney Infinity. Disney Infinity 3.0 brengt nieuwe werelden, avonturen en figurines met zich mee en om alvast in de stemming te komen, mogen we in samenwerking met Disney Interactive een drietal figurines weggeven. Deze zijn te gebruiken in Disney Infinity 2.0 en 3.0, dus ook dat is mooi meegenomen!

In dit derde deel draait het vooral om Star Wars en Inside Out. Meer weten over Disney Infinity 3.0? Check dan ons artikel vanaf de gamescom! Enthousiast? Dan hebben we een drietal zeer uiteenlopende figurines voor je in de aanbieding. Wat dacht je van de stoere Hulk, de klassieke Aladdin en de alom geliefde Donald Duck?

Om kans te maken op deze toffe figurines, like je Gameliner en laat je hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter:

Wat is jouw favoriete Disney-karakter en waarom?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?