Winacties: Win Duke Nukem Forever goodiebag!

Het houdt maar niet op, het houdt maar niet op! Gameliner draait helemaal door en gooit gewoon nog een prijsvraag online. De prijsvraag gaat over the one and only: Duke Nukem!

We geven maar liefst drie goodiebags weg, en jij kan er kans op maken! Wat je er voor moet doen? Heel simpel.

Vertel ons een leuke, stoere, originele, grappige of verbazingwekkende oneliner die nog niet gebruikt is in andere games!
Bijvoorbeeld: "I will cut of your balls to use them as Christmas-tree decoration!"

Zet je antwoord in het daarvoor bestemde topic. En wie weet heb jij over drie weken, die über goodiebag in huis! De actie loopt tot 1 juli. Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?