Winacties: Win Dungeon Siege 3-shirt

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De review van Dungeon Siege 3 staat nog niet op de site, maar inmiddels wel (met dank aan Wiebe) op onze redactie aangekomen. We zijn wat laat, maar dat komt omdat het inmiddels meer een gewoonte dan een uitzondering is dat games onze redactie niet meer bereiken, maar ergens bij een postbode in de broekzak belanden.

Om jullie toch tevreden te houden, geven wij in samenwerking met Square Enix een aantal toffe t-shirts van Dungeon Siege 3 weg. Je hoeft alleen nog even antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke schat zou jij graag willen vinden in een grot?

Laat je reactie achter op ons forum en wie weet ben jij over ongeveer twee weken de gelukkige winnaar van één van deze prachtige t-shirts.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer