Winacties: Win een awesome Watch_Dogs 2 goodiepakket

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Over twee maanden verschijnt Watch Dogs 2 en kunnen spelers in de huid kruipen van Marcus Holloway. Nadat deze jonge hacker vals wordt beschuldigd besluit hij zich aan te sluiten bij de hackersgroep DedSec. Samen nemen ze het op tegen het bedrijf Blume en hun ctOS 2.0, een bewakingssysteem dat iedereen in de stad San Francisco in de gaten houdt.

Om alvast in de stemming te komen voor Watch Dogs 2 geven we in samenwerking met Ubisoft een gaaf goodiepakket weg. Dit pakket bestaat uit een DedSec t-shirt, drie buttons en een foam-hand.

Wil jij kans maken op dit goodiepakket van Watch Dogs 2? Geef dan een zo origineel mogelijk antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen met de hack-skills van Marcus Holloway?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer