Winacties: Win een awesome Watch_Dogs 2 goodiepakket

Over twee maanden verschijnt Watch Dogs 2 en kunnen spelers in de huid kruipen van Marcus Holloway. Nadat deze jonge hacker vals wordt beschuldigd besluit hij zich aan te sluiten bij de hackersgroep DedSec. Samen nemen ze het op tegen het bedrijf Blume en hun ctOS 2.0, een bewakingssysteem dat iedereen in de stad San Francisco in de gaten houdt.

Om alvast in de stemming te komen voor Watch Dogs 2 geven we in samenwerking met Ubisoft een gaaf goodiepakket weg. Dit pakket bestaat uit een DedSec t-shirt, drie buttons en een foam-hand.

onbekend

Wil jij kans maken op dit goodiepakket van Watch Dogs 2? Geef dan een zo origineel mogelijk antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen met de hack-skills van Marcus Holloway?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?