Winacties: Win een Batman: Arkham City-prijzenpakket

Naast Forza Motorsport 4 kun je ook kans maken op een prijzenpakket van Batman: Arkam City. Je hoeft er niet gek veel voor te doen. Je hebt alleen een Twitter-account nodig.

Wat kun je winnen? Je kunt een moddervet t-shirt winnen en een traditioneel kaartenspel van Batman: Arkham City. Zoals ik al had verklapt hoef je daar niet gek veel voor te doen.

Stuur een bericht uit via Twitter (of retweet het bericht):
Potje Jokeren Met #batmanarkhamcity? @gameliner

onbekend

onbekend

Lees alles over Batman: Arkham City in de uitgebreide preview van Justin. Je kunt meedoen tot 2 november met deze actie. De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?