Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een bomvol Watch Dogs: Legion goodiepakket

Watch Dogs: Legion is eindelijk uit en om dit te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft een te gek goodiepakket weg. Lees snel verder hoe jij mee kunt doen.

What the hack!? Daar geven wij zomaar een aantal hele toffe Watch Dogs: Legion goodies weg. Als jij dit bomvolle pakket weet te bemachtigen, dan krijg je een Watch Dogs Legion shirt in maat L, een Ubisoft Hero (Ded Sec Coronet King of Hearts), een paraplu, steelbook, vlag, sleutelhanger en papieren varkensmaskers toegestuurd! Wie wil dat nou niet? Geef een leuk, creatief en origineel antwoord op de volgende vraag:

Wie zou jij graag in je Legion hebben?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 04-11-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?