Winacties: Win een demo-code voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is aanstaande. Dat betekent weer veel gamegenot op de 3DS. Gedurende gamescom hebben wij al kennis kunnen maken met de game en nu kan jij dat ook. Nintendo geeft namelijk in samenwerking met Gameliner een aantal online downloadcodes voor de demo weg! Deze demo is speelbaar op 24 oktober van 09:00 tot 14:59.

Met behulp van deze code kun je samen met twee vrienden op avontuur gaan via de Local Play. Tevens is het mogelijk om via een online speelsessie te linken (get it) aan avonturiers over de hele wereld. Wil jij graag toegang tot deze demo winnen? Geef dan in de reacties antwoord op onderstaande vraag.

Wat is jouw favoriete Legend of Zelda-game?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?