Winacties: Win een demo-code voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Geplaatst: 21 oktober 2015 12:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is aanstaande. Dat betekent weer veel gamegenot op de 3DS. Gedurende gamescom hebben wij al kennis kunnen maken met de game en nu kan jij dat ook. Nintendo geeft namelijk in samenwerking met Gameliner een aantal online downloadcodes voor de demo weg! Deze demo is speelbaar op 24 oktober van 09:00 tot 14:59.

Met behulp van deze code kun je samen met twee vrienden op avontuur gaan via de Local Play. Tevens is het mogelijk om via een online speelsessie te linken (get it) aan avonturiers over de hele wereld. Wil jij graag toegang tot deze demo winnen? Geef dan in de reacties antwoord op onderstaande vraag.

Wat is jouw favoriete Legend of Zelda-game?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer