Winacties: Win een Diablo 3-prijzenpakket

Over twee weken komt het langverwachte Diablo 3 al uit voor de pc. Als je even enthousiast bent over de release als wij zijn, dan is er goed nieuws: Wij geven een Diablo 3-prijzenpakket weg onder de échte fans.

Joost mocht in september al met de Diablo 3 bèta aan de slag. Lees alles over zijn ervaringen om te begrijpen waarom Diablo 3 zo vet is. Mocht jij hier enthousiast van raken, dan hebben we goed nieuws. We geven namelijk een speciaal Diablo-prijzenpakket weg. De trouwe kijkers van VrijdagTV wisten dit overigens al lang. In de zesde aflevering was te zien dat wij onze handen op de prijs hadden gelegd.

Om kans te maken op het Diablo-prijzenpakket, bestaand uit een Diablo 3-t-shirt, een exclusieve Diablo-kalander, Diablo 2 en de uitbreiding Diablo 2: Lord of Destruction voor de pc, hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag. Wat is volgens jou de beste vernieuwing in Diablo 3 ten opzichte van het vorige deel, Diablo 2? Zet je reactie hieronder in de het reactieveld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?