Winacties: Win een dik Assassin's Creed Origins goodiepakket

De geheimen ontrafelen van het oude Egypte is dagelijkse kost in de pas verschenen Assassin's Creed Origins. De game kreeg van Rudy een meer dan degelijke score en wordt goed ontvangen door de fans.

Normaliter verscheen er jaarlijks een nieuw deel in de bekende reeks, maar dit keer hebben we een jaar langer moeten wachten op de nieuwe Assassin's Creed. Om te vieren dat de game nu eindelijk verkrijgbaar is geven wij in samenwerking met Ubisoft een Assassin's Creed Origins goodiepakket weg. Het pakket bevat exclusieve goodies van de game, waaronder een grote poster, een sleutelhanger, een masker van Anubis en een T-shirt.

onbekend

Wil jij kans maken op dit goodiepakket van Assassin's Creed Origins? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, want daar kan je namelijk nog eens extra kans maken op dit toffe goodiepakket.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?