Winacties: Win een exemplaar van Armada 2526 Gold Editie

De game Armada 2526 kreeg van Joost vier van de vijf sterren. Hij vond onder andere de gameplay ontspannen. Zojuist heeft de Nederlandse uitgever Iceberg Interactive de Gold Edition van de game uitgebracht.

onbekend

Deze speciale versie van de game kun jij bij ons winnen voor de pc. Wat moet je doen? We gaan het je dit keer niet zo moeilijk maken. Laat hieronder even in de reactieveld achter als jij de game wilt hebben. Je maakt iets meer kans als je er ook even bij vermeld waarom

Voeg ons ook even toe aan je Facebook of Twitter om dubbel zoveel kans te maken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?