Winacties: Win een exemplaar van Metal Gear Solid HD

Metal Gear Solid is één van de grootste games die Konami rijk is. Zojuist is van Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 en Metal Gear Solid: Peace Walker een HD-remake verschenen.

onbekend

Deze remake kun jij bij ons winnen voor de PlayStation 3. Wat moet je doen? Heel simpel laat weten welke Metal Gear Solid je het beste vind door je stem uit te brengen op de poll hierboven en laat in de reactieveld hieronder weten waarom.

Voeg ons ook even toe aan je Facebook en Twitter en je maakt dubbel zoveel kans.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?