Check hier alle The Game Awards 2023 content

Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een Far Cry 5-pakket

Father Joseph Seed krijgt het in Far Cry 5 zwaar te verduren, maar in de nieuwste uitbreiding, Hours of Darkness, viert de man ook zijn zondag. We reizen namelijk af naar Vietnam, maar ook daar is het flink hommeles. Om te vieren dat we weer bezig kunnen met Far Cry 5, geven wij een goddelijk prijzenpakket weg!

In het prijzenpakket zit onder andere twee Far Cry 5-onderzetters, een cult vlag, en een Joseph Seed-pakket, bestaande uit het Book of Joseph plus een bril van ieders favoriete predikant. Maak kans op dit dikke prijzenpakket van Far Cry 5 door simpelweg een berichtje achter te laten. Zo makkelijk kan het leven soms zijn.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?