Winacties: Win een Far Cry 5-prijzenpakket

Geplaatst:

Terwijl de open wereld shooter Far Cry 5 bijna met de bijbel aan je voordeur staat te bonzen, mogen wij in samenwerking met Ubisoft enkele toffe goodies uitdelen aan onze 'volgelingen'. Ben jij klaar om bekeerd te worden?

In het prijzenpakket zit onder andere twee Far Cry 5-onderzetters, een muismat van de game, een cult vlag, een poster en een Joseph Seed-pakket, bestaande uit het Book of Joseph plus een bril van Joseph Seed. Maak kans op dit dikke prijzenpakket van Far Cry 5 door onderstaande vraag te beantwoorden.

In dat geval willen we maar een ding van je weten: Wie is jouw hillbilly co-op partner waarmee je Hope County onveilig maakt en wat is zijn uiterst charmante Southern nickname?

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer