Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een Far Cry 5-prijzenpakket

Terwijl de open wereld shooter Far Cry 5 bijna met de bijbel aan je voordeur staat te bonzen, mogen wij in samenwerking met Ubisoft enkele toffe goodies uitdelen aan onze 'volgelingen'. Ben jij klaar om bekeerd te worden?

In het prijzenpakket zit onder andere twee Far Cry 5-onderzetters, een muismat van de game, een cult vlag, een poster en een Joseph Seed-pakket, bestaande uit het Book of Joseph plus een bril van Joseph Seed. Maak kans op dit dikke prijzenpakket van Far Cry 5 door onderstaande vraag te beantwoorden.

onbekend

In dat geval willen we maar een ding van je weten: Wie is jouw hillbilly co-op partner waarmee je Hope County onveilig maakt en wat is zijn uiterst charmante Southern nickname?

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?