Winacties: Win een For Honor T-shirt

Je kunt vanaf vandaag (15 september) tot en met aanstaande zondag 18 september met de Closed Alpha van For Honor aan de slag. Althans, als je toegang tot het slagveld hebt gekregen van Ubisoft. Er is een deel van de multiplayer van de definitieve multiplayer beschikbaar.

In For Honor kun je kiezen of je voor de Ridders, Vikingen, Ninja's, of de Samoerai gaat, waarna je een keuze moet maken uit zes helden: Kensei, Orochi, Schildwacht, Plunderaar, Veroveraar, of Berserker. Je kunt drie van de vijf multiplayermodi kiezen. Het betreft Duel, een 1v1-modus; Brawl, een 2v2-modus; en Dominion, een 4v4-modus.

In samenwerking met Ubisoft Nederland mogen wij een For Honor T-shirt weggeven.

onbekend

Wil je kans maken op een tof For Honor T-shirt? Laat ons dan hieronder in het reactieveld weten voor welke groepering je kiest (Ridders, Vikingen, Samoerai, of de Ninja's) en natuurlijk lezen wij ook graag waarom.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?