Winacties: Win een gaaf Bethesda prijzenpakket

Het einde van de Gameliner Awards raakt steeds meer in zicht, maar nog altijd kun jij stemmen op jouw favoriete game van 2019! In het teken van deze feestelijke maand geven we weer een tof prijzenpakket weg.

Deze hele maand december geven wij verschillende prijzenpakketten weg en maak jij als lezer dus extra veel kans om te winnen. Zo ook vandaag, want in samenwerking met Bethesda geven wij namelijk een heel tof pakket weg. Het pakket bestaat onder andere uit goodies van Fallout 76, RAGE 2, Wolfenstein II: The New Colossus, Dishonored 2 en DOOM Eternal. Wil jij graag pins, steelbooks, een t-shirt, een vlag en soundtracks winnen? Dan hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag.

Wat is jouw favoriete Bethesda-game?

onbekend

Laat je reactie achter in de commentsectie. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?