Winacties: Win een game van Alice in Wonderland

In samenwerking met de Nederlandse uitgever Denda Games geven wij de game: Alice in Wonderland maar liefst twintig keer weg.
Je hoeft dit keer niet veel te doen om kans te maken op de game. Je hoeft alleen even ons te followen of ons te liken op Facebook. Het mag ook beiden natuurlijk.

Zet op je Twitter of Facebook dat Alice jouw hulp nodig heeft en plaats een link naar deze prijsvraag.

"Alice heeft mijn hulp nodig! *link* < (plak hier de link in) @Gameliner"

In Alice in Wonderland gebeuren er allerlei vreemde dingen in het Victoriaans huis waar een betrekkelijk jonge dame intrekt. Ze hoort een jong meisje haar om hulp roepen, maar er is niemand anders in het huis aanwezig (spookie), na een zoektocht komt ze erachter dat Alice, samen met andere meisjes uit de buurt, tien jaar geleden is verdwenen.

onbekend

Ga jij Alice helpen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?