Winacties: Win een Gears of War 3 multiplayer ètakey!

In samenwerking met Microsoft mogen we een aantal bètakeys van de Gears of War 3-multiplayer weggeven, welke op 25 april van start gaat.

Gears of War 3 is het directe vervolg op het tweede deel, dat maar liefst drie miljoen keer is verkocht. De bèta zal tot 18 mei duren en bestaan uit de maps Stadium, Supermarket, Old Town en Trenches.

onbekend

Wat moet je doen?
Om kans te maken op één van de 3 bètakeys moet je de twitter van Gameliner volgen en het volgende bericht retweeten:

Als je een echte GoW-fan bent volg je @gameliner.nl en RT je deze tweet om kans te maken op een GoW 3 multiplayer bètakey

Deze actie is afgelopen. Je kunt dus niet meer meedoen

De prijsvraag duurt tot en met 24 april aanstaande. De winnaars zullen een dag later bekend worden gemaakt op twitter en persoonlijk bericht ontvangen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?