Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Ghost Recon Breakpoint goodiepakket

Het kan je niet ontgaan zijn dat de raid Project Titan voor Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is gelanceerd. Waarschijnlijk ben je nu even aan het bijkomen van de game en lees je je favoriete game website. Dat komt mooi uit, want wij geven weer een tof goodiepakket weg.

Het houdt maar niet op bij Gameliner. De ene giveaway volgt de andere giveaway in rap tempo op en dat is voor jou als trouwe lezer natuurlijk extra leuk. Wellicht heb je bij de vorige Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint giveaway net misgegrepen. Niet getreurd, want deze keer staat de giveaway ook weer in het teken van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. En wat valt er dan te winnen? Nou, een tof pakket bestaande uit een t-shirt, sleutelhanger en een bullet USB-stick. Dit alles natuurlijk geheel in stijl van de game.

onbekend

Meedoen? Laat ons hieronder in de reacties weten waarom jij wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?