Winacties: Win een Ghost Recon Breakpoint goodiepakket

Geplaatst:

Het kan je niet ontgaan zijn dat de raid Project Titan voor Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is gelanceerd. Waarschijnlijk ben je nu even aan het bijkomen van de game en lees je je favoriete game website. Dat komt mooi uit, want wij geven weer een tof goodiepakket weg.

Het houdt maar niet op bij Gameliner. De ene giveaway volgt de andere giveaway in rap tempo op en dat is voor jou als trouwe lezer natuurlijk extra leuk. Wellicht heb je bij de vorige Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint giveaway net misgegrepen. Niet getreurd, want deze keer staat de giveaway ook weer in het teken van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. En wat valt er dan te winnen? Nou, een tof pakket bestaande uit een t-shirt, sleutelhanger en een bullet USB-stick. Dit alles natuurlijk geheel in stijl van de game.

Meedoen? Laat ons hieronder in de reacties weten waarom jij wil winnen.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord