Winacties: Win een goodiepakket van Assassin's Creed Origins

Wisten jullie al dat Assassin's Creed Origins op het punt van uitkomen staat? Daarom mogen wij in samenwerking met Ubisoft een goodiepakket weggeven van de aankomende sluipmoordenaarsgame. De Franse ontwikkelaar heeft even adempauze genomen wat betreft de Assassin's Creed-reeks. Rudy is al uitgebreid met de game aan de slag geweest op de gamescom. Als je nieuwsgierig bent naar zijn mening, check dan onze video. De game verschijnt 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Het nieuwe deel speelt zich af in het oude Egypte en daarom heeft Ubisoft het goodiepakket gevuld met een Egyptisch masker, een poster van de game en een t-shirt. Het pakket is daarom natuurlijk een must-have voor alle fans onder ons.

onbekend

Wil jij kans maken op het goodiepakket van Assassin's Creed Origins? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Laat ook meteen even weten welke maat t-shirt je graag ontvangt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?