Winacties: Win een goodiepakket van Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen te zien en om dit te vieren geven wij een heerlijk goodiepakket weg.

Blade Runner 2049 gaat over een nieuwe 'blade runner', genaamd: K (gespeeld door Ryan Gosling). Hij ontdekt een lang verborgen geheim dat de wereld in totale chaos kan doen verkeren. Zijn onderzoek leidt tot een speurtocht naar voormalig blade runner, Rick Deckard (gespeeld door Harrison Ford). De film is geregisseerd door Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) en geproduceerd door niemand minder dan Ridley Scott (The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner).

Het goodiepakket bevat een awesome t-shirt, een drinkfles, en een powerbank met het logo van Blade Runner 2049 erop gedrukt.

onbekend

Wil jij kans maken op dit goodiepakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit goodiepakket!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?