The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Win een goodiepakket van The Crew 2

Sinds afgelopen week kun je gratis aan de slag met de Hot Shots update in The Crew 2. In de update zit een nieuwe versie van het wekelijke LIVE Summit toernooi. Je krijgt ook de beschikking over veertig nieuwe items om je auto mee te pimpen en zes nieuwe bolides, zoals de Bugatti Divo. Daarmee verlengt Ubisoft wederom de levensduur van de racegame aanzienlijk.

Dit Koningsdag-weekend is The Crew 2 ook nog eens gratis speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en de pc tot en met zondag aanstaande. Om dit feestelijk in te luiden mogen we in samenwerking met Ubisoft een te gekke The Crew 2 goodiepakket weggeven, bestaande uit een The Crew 2 Baseball Jacket, Cap en sticker. Geef alleen even antwoord op onderstaande vraag:

Wat is jouw droomauto om in te racen?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?