The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Hot Shots update The Crew 2 beschikbaar

Start de motor van je raceauto weer op, want de Hot Shots update van de racegame The Crew 2 is per direct beschikbaar! Dat heeft ontwikkelaar Ubisoft vandaag aangekondigd middels een persbericht.

De Hot Shots update van The Crew 2 is sinds vandaag beschikbaar. In de update zit een nieuwe versie van het wekelijkse toernooi LIVE Summit. Ook krijg je veertig items om je auto mee aan te passen en zes nieuwe voertuigen, waaronder de beroemde Bugatti Divo. Je kan een trailer over deze update hieronder bekijken.

The Crew 2 Hot Shots update is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?