Trailer: The Crew 2 ontvangt nieuwe grote update

Geplaatst: 8 juli 2020 10:41
Aangepast: 8 juli 2020 10:41

The Crew 2 ontvangt vandaag een nieuwe grote update. De update zit boordevol nieuwe content, waaronder nieuwe auto's en nieuwe speelmodi.

Het is zo'n twee jaar geleden dat The Crew werd uitgebracht, maar de game ontvangt nog steeds nieuwe updates. Vandaag verschijnt de nieuwe update die Summer in Hollywood heet. Deze update breidt de game uit met heel veel nieuwe content. Deze zesde gratis update voegt vierentwintig nieuwe auto's toe. Daarnaast krijgt de game ook 48 nieuwe Vanity Items en zeventien nieuwe Live Summits. De komende vijf weken vinden er ook speciale tijdelijke evenementen plaats die elk hun eigen thema hebben.

The Crew 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Google Stadia. De Summer in Hollywood-update is vanaf vandaag beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord