Winacties: Win een GTA: Vice City 10th Anniversary-goodiepakket

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Rockstar Games kwam begin deze maand met de 10th Anniversary-editie van Grand Theft Auto: Vice City op de proppen. Voor sommige van ons toch wel de favoriete deel uit de serie. Deze versie is voor de meeste Android en iOS-apparaten beschikbaar.

De komende weken kun je kans maken op een kleurrijke goodiepakket, die wij van deze game mogen weggeven.

Je ziet op het bovenstaande plaatje wat er allemaal zo'n beetje in het goodiepakket zit. Er zit sowieso een super vette t-shirt in, een heleboel stickers (kleine en grotere), een rubiks kubus, een vette hoofdband en een opblaasbal voor op het strand. Dit alles brengt je helemaal in de sferen van de jaren '80.

Om kans te maken op dit goodiepakket, moet je alleen even antwoord geven op de volgende vraag. Welk Grand Theft Auto-deel heb jij helemaal kapot gespeeld? Laat je antwoord achter in een reactie hieronder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer