Winacties: Win een jaarabonnement van Xbox Live Gold

In samenwerking met Livekaart.nl mogen wij twee Xbox Live Gold-abonnementen weggeven voor een jaar. Dat bespaart je een heleboel pegels, want je hoeft een heel jaar lang geen nieuw abonnement aan te schaffen. Daarnaast komt Microsoft ook nog eens met een heleboel gratis games op de proppen om te downloaden voor Gold-leden.

Livekaart.nl

Op Livekaart.nl kun je Xbox Live-kaarten kopen voor Xbox One en de Xbox 360. Livekaart.nl verkoopt deze kaarten voor alle periodes, van 48-uur-proefabonnementen (twee dagen toegang tot alle mogelijkheden van Xbox Live), tot maximaal Xbox Live Gold 12 maanden. Je hoeft niet meer te wachten tot je code op de deurmat ploft en je na enkele dagen wachten weer online kan, want Livekaart.nl stuurt de code vrijwel meteen naar je e-mail. Wil je iemand een uniek cadeau doen? Dat kan ook, want op Livekaart.nl kun je tevens terecht voor Xbox Gift Cards.

onbekend

Om kans te maken op een jaarabonnement voor Xbox Live Gold laat je hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter:

Waarom moet jij een Xbox Live Gold-abonnement winnen?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?