Winacties: Win een Mafia III goodiepakket

Mafia III ligt alweer even in de winkels en is in de tussentijd zowel negatief als positief beoordeeld. Wij hebben ons in ieder geval uitstekend vermaakt met de game. In Mafia III kruip je in de huid van Lincoln Clay, een oorlogsveteraan uit Vietnam die terugkeert naar zijn geboortestad, New Bordeaux. De stad is niet meer zoals het ooit was, de maffia heeft flink huisgehouden in de straten van New Bordeaux en na het uitmoorden van zijn familie is Clay er helemaal klaar mee. Hij neemt de Black Mafia over en gaat op persoonlijke vendetta.

In samenwerking met 2K Games mogen wij een Mafia III goodiepakket weggeven!

onbekend

Wil jij kans maken op dit crimineel goede goodiepakket van Mafia III? Geef dan een origineel antwoord op de volgende vraag:

Wie zou jij een kopje kleiner maken als maffiabaas en waarom?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?