Winacties: Win een Nintendo-goodiepakket

Super Mario Galaxy was al een hele toffe game, maar het deze week verschenen Super Mario Galaxy 2 belooft daar nog een flinke schep bovenop te doen. Nintendo heeft alle registers opengetrokken om de verschillende planeten die je aandoet zo origineel mogelijk aan te kleden.

Toch kunnen we ons voorstellen dat jij graag een bepaald thema terug ziet in een eventuele Super Mario Galaxy 3. Laat ons daarom weten hoe de ultieme Super Mario Galaxy 3 planeet er uitziet.

Mail je idee, samen met je gebruikersnaam en adres, vóór 9 juli naar prijsvraag@gameliner.nl en maak kans op een Nintendo-goodiepakket bestaande uit onder andere een T-shirt en een pet.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?