Winacties: Win een overlevingspakket van Tom Clancy's The Division

Eindelijk, Tom Clancy's The Division is bijna uit! Gameliner helpt jullie gamers graag een handje en geeft een overlevingspakket weg van The Division. Zo maak jij goed voorbereid de straten van New York weer veilig. Het pakket bestaat uit de volgende items:

- Surivalkit met daarin de nodige hulpmiddelen om te overleven tijdens de uitbraak van een pandemie
- Cloth patch om op je outfit te spelden
- Geld om wapens op de zwarte markt te kopen (post-it)
- Stressbal voor als het je net allemaal even te veel wordt

onbekend

Wil jij kans maken op dit overlevingspakket? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wie bel jij als eerste wanneer je ontdekt dat er een epidemie is uitgebroken?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?