Red Dead Redemption 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een poster van Red Dead Redemption 2

De meeste gamers zitten in volle spanning te wachten tot Red Dead Redemption 2 eindelijk de winkelschappen tot de nok toe vult. Na het uiterst succesvolle eerdere deel op de vorige generatie consoles, wordt duidelijk dat diens opvolger nog even een schepje bovenop alle mogelijkheden doet.

Red Dead Redemption 2 had vorig jaar al moeten verschijnen, maar helaas is hij destijds uitgesteld. Om de pijn wat te verzachten, geven wij een poster weg van de game!. Zo heb je tot aan de release in ieder geval een mooie plaat om bij weg te dromen! De prent is multi inzetbaar, zo staat hij goed boven het bed, kleurt hij mooi af tegen een vlekkeloze muur of fleurt hij die troosteloze deur heerlijk op.

onbekend

Wil jij kans maken op deze poster? Laat ons dan in de reacties weten dat je kans wil maken! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, want daar maak je namelijk nog eens extra kans op deze poster!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?