Winacties: Win een Rainbow Six Siege-goodiepakket

We hebben er even op moeten wachten, maar sinds afgelopen dinsdag kunnen we allemaal losgaan in Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Wij zijn momenteel met de game bezig en je leest binnenkort onze bevindingen in de review op Gameliner.nl. In samenwerking met Ubisoft geven we deze week een dik goodiepakket weg met daarin een weekendtas, Smart Bracelet (Light), Carabiner, t-shirt, polsbandjes en een poster van de game.

onbekend

onbekend

onbekend

Wil jij kans maken op dit toffe goodiepakket van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege? Dan hoef je alleen maar even antwoord te geven op de volgende vraag:

Waarom wil jij de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege-goodiebag winnen?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels:

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Je bent geregistreerd op Gameliner.nl.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?