The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Win een rijkelijk gevuld pakket van The Crew 2

Over een klein weekje is het scheuren geblazen. Ubisoft's The Crew 2 staat namelijk op het punt van verschijnen en menig redactielid kan niet wachten op de aankomende arcade racer. De open bèta is deze week van start gegaan, maar wij gaan liever aan de slag met het eindproduct. Om jullie nog even zoet te houden geven wij een rijkelijk gevuld The Crew 2-pakket weg!

Menigmaal heb ik de game al mogen spelen en iedere keer wist ik mijzelf uitstekend te vermaken. Bestorm de Verenigde Staten ter land, ter zee en ter lucht met de diverse voertuigen waarmee je on-the-fly kunt wisselen. De unieke mechanics maken The Crew 2 een interessante racer waarbij ieder soort speler zijn kick kan vinden. Op 29 juni verschijnt de game, maar je ervaring is niet compleet zonder al deze goodies. Het pakket bevat onder andere een t-shirt, pet, lanyard, patch en poster! Meedoen is makkelijk. Alles wat wij vragen is antwoord op de volgende vraag:

Welk voertuig is jouw favoriet in The Crew 2?

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?