Winacties: Win een rijkelijk gevuld pakket van The Crew 2

Geplaatst: 20 juni 2018 20:15
Aangepast: 7 juli 2018 16:33

Over een klein weekje is het scheuren geblazen. Ubisoft's The Crew 2 staat namelijk op het punt van verschijnen en menig redactielid kan niet wachten op de aankomende arcade racer. De open bèta is deze week van start gegaan, maar wij gaan liever aan de slag met het eindproduct. Om jullie nog even zoet te houden geven wij een rijkelijk gevuld The Crew 2-pakket weg!

Menigmaal heb ik de game al mogen spelen en iedere keer wist ik mijzelf uitstekend te vermaken. Bestorm de Verenigde Staten ter land, ter zee en ter lucht met de diverse voertuigen waarmee je on-the-fly kunt wisselen. De unieke mechanics maken The Crew 2 een interessante racer waarbij ieder soort speler zijn kick kan vinden. Op 29 juni verschijnt de game, maar je ervaring is niet compleet zonder al deze goodies. Het pakket bevat onder andere een t-shirt, pet, lanyard, patch en poster! Meedoen is makkelijk. Alles wat wij vragen is antwoord op de volgende vraag:

Welk voertuig is jouw favoriet in The Crew 2?

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer