Winacties: Win een Rockstar zweetbandje

Hoewel de temperatuur inmiddels weer wat is ingekakt, verwachten we dat het klimaat binnenkort toch echt tropische vormen gaat aannemen. Heerlijk natuurlijk als je een zonnegod bent die met een onvervalste sixpack over het strand loopt te paraderen. Toch zal de echte gamer ook in de zomer menig uurtje voor de tv of achter de computer doorbrengen, waarbij een veel gespeelde game uiteraard het onlangs verschenen en zeer gewaardeerde Red Dead Redemption is. En wat is er op zo'n moment vervelender dan een controller te moeten bedienen met je bezwete tengels?

In samenwerking met Rockstar bieden we uitkomst voor dit probleem. Met jouw antwoord op de volgende vraag kun je namelijk het enige echte authentieke Rockstar zweetbandje winnen! Hoe tof is dat?

Laat ons in een reactie op dit bericht weten welke Rockstar-game jij deze zomer gaat spelen en waarom je hier een zweetbandje bij nodig hebt.

De zweetbandjes waren zoekgeraakt met de post, maar ze zijn vandaag toch nog aangekomen, dus we gaan gewoon vrolijk verder.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?