Winacties: Win een Rockstar zweetbandje

Geplaatst: 6 augustus 2010 10:46
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Hoewel de temperatuur inmiddels weer wat is ingekakt, verwachten we dat het klimaat binnenkort toch echt tropische vormen gaat aannemen. Heerlijk natuurlijk als je een zonnegod bent die met een onvervalste sixpack over het strand loopt te paraderen. Toch zal de echte gamer ook in de zomer menig uurtje voor de tv of achter de computer doorbrengen, waarbij een veel gespeelde game uiteraard het onlangs verschenen en zeer gewaardeerde Red Dead Redemption is. En wat is er op zo'n moment vervelender dan een controller te moeten bedienen met je bezwete tengels?

In samenwerking met Rockstar bieden we uitkomst voor dit probleem. Met jouw antwoord op de volgende vraag kun je namelijk het enige echte authentieke Rockstar zweetbandje winnen! Hoe tof is dat?

Laat ons in een reactie op dit bericht weten welke Rockstar-game jij deze zomer gaat spelen en waarom je hier een zweetbandje bij nodig hebt.

De zweetbandjes waren zoekgeraakt met de post, maar ze zijn vandaag toch nog aangekomen, dus we gaan gewoon vrolijk verder.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer