Winacties: Win een supertoffe WOII vliegsimulator!

Naast de lopende prijsvraag (waarvan ik kan verklappen dat het juiste antwoord niet Marienburg is), mogen we jullie met nog meer prijzen verwennen. Ditmaal kun je namelijk de game Wings of Prey voor de pc winnen, waarover Joost behoorlijk enthousiast was in zijn review. Om in aanmerking te komen moet je nog wel even antwoord geven op de volgende vraag:

Wat is de oude naam van de Achterhoekse muziekband die is vernoemd naar een vliegtuig dat furore maakte tijdens WOII?

Stuur je antwoord vóór 28 mei naar prijsvraag@gameliner.nl en vermeld daarbij je naam en adresgegevens. Mocht je nog geen gebruikersnaam hebben, registreer je dan snel en maak gebruik van aantrekkelijke kortingen en kans op leuke prijzen.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?