Winacties: Win een tof T-shirt van Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution is sinds vrijdag te verkrijgen. En wat hoort er bij zo'n dikke game? Juist ja, een prijsvraag! En niet zomaar één, want deze keer kun je een volwaardig t-shirt van het spel winnen!

We doen dit keer niet al te moeilijk. Geef ons een origineel antwoord op de volgende vraag en wie weet sleep jij dat T-shirt wel in de wacht!

Wie zou je te grazen nemen als jij aanpassingen aan je lichaam had en om welke aanpassingen gaat het dan?

Je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag

Plaats onder dit bericht een reactie met jouw antwoord op de vraag, en je doet automatisch mee met de prijsvraag. Op 14 september loopt de prijsvraag af, en niet lang daarna komen we met de winnaars. Wil je weten waar je het voor doet? Kijk dan gerust even hieronder!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?