Winacties: Win een Transformers The Last Knight dvd of Blu-ray

In Transformers: The Last Knight is de mensheid in oorlog met de legendarische Transformers. Cade Yeager (gespeeld door Mark Wahlberg) gaat samen met Bumblebee en zijn nieuwe bondgenoten alles op alles zetten om het conflict te beëindigen. De film is nu beschikbaar op dvd en Blu-ray. Wellicht hoef je hem zelf niet te kopen, de film is namelijk nu bij ons te winnen!

onbekend

Om kans te maken op de dvd of Blu-ray moet je antwoord geven op de volgende vraag: Als jij kon transformeren, waarin zou je dan transformeren en waarom? Laat ook even in je reactie weten of je de dvd of Blu-ray wil ontvangen.

Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze prijs!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?