Winacties: Win één van de vijf 7 Wonders: Treasures of Seven

Het regent weer prijzen bij Gameliner! Naast de actiefilm Act of Valor en Endless Space geven we in samenwerking met Denda Games vijf keer de game 7 Wonders: Treasures of Seven weg voor de Nintendo DS rond de release (12 september).

onbekend

7 Wonders: Treasures of Seven is het vervolg op de bestseller 7 Wonders II en is populair onder de casualgamers onder ons. In de game ga je negen van de meest indrukwekkende bouwwerken uit de historie bouwen. Je moet in de game drie dezelfde figuren op rij zien te krijgen door bijvoorbeeld het bord om te draaien. Hoe meer je er hebt, hoe meer punten je binnen harkt. Je komt telkens in een hoger niveau terecht waardoor het je steeds moeilijker gemaakt wordt. Kun jij de verleiding aan?

Hoe je de game kunt winnen?
Laat ons weten hoeveel wereldwonderen er in totaal zijn geteld. Mail je antwoord naar redactie@gameliner.nl, met als onderwerp '7 Wonders: Treasures of Seven-prijsvraag'.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?