Winacties: Win één van de vijf 7 Wonders: Treasures of Seven

Geplaatst: 7 september 2012 15:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het regent weer prijzen bij Gameliner! Naast de actiefilm Act of Valor en Endless Space geven we in samenwerking met Denda Games vijf keer de game 7 Wonders: Treasures of Seven weg voor de Nintendo DS rond de release (12 september).

7 Wonders: Treasures of Seven is het vervolg op de bestseller 7 Wonders II en is populair onder de casualgamers onder ons. In de game ga je negen van de meest indrukwekkende bouwwerken uit de historie bouwen. Je moet in de game drie dezelfde figuren op rij zien te krijgen door bijvoorbeeld het bord om te draaien. Hoe meer je er hebt, hoe meer punten je binnen harkt. Je komt telkens in een hoger niveau terecht waardoor het je steeds moeilijker gemaakt wordt. Kun jij de verleiding aan?

Hoe je de game kunt winnen?
Laat ons weten hoeveel wereldwonderen er in totaal zijn geteld. Mail je antwoord naar redactie@gameliner.nl, met als onderwerp '7 Wonders: Treasures of Seven-prijsvraag'.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer