Winacties: Win een vet t-shirtpakket Ghost Recon Wildlands

Geplaatst:
Aangepast: 25 september 2018 21:10

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands bevat een gigantische open wereld en er zijn genoeg dingen om te doen. Zo is de kaart tot de nok toe gevuld met hoofdmissies, zijmissies en verzamelobjecten om te voltooien in Bolivia. Goed nieuws, want je kunt het hele weekend samen met je vrienden gratis aan de slag met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Het weekend duurt van 20 tot en met 23 september en is op alle platformen speelbaar.

In samenwerking met Ubisoft Nederland mogen wij een een t-shirtpakket weggeven. Het pakket bestaat uit twee verschillende t-shirts van Ghost Recon Wildlands. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Wat zijn de pluspunten van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands in onze review?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer