Winacties: Win een XL goodiepakket van Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ligt sinds vorige week in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Amerikanen hebben de Ghosts ingeschakeld om de regering van Bolivia te helpen met het uitschakelen van het drugskartel dat zich in heel Bolivia heeft genesteld. De Santa Blanca en de plaatselijke politie, Unidad (ook al een boevenbende), zitten je daarbij behoorlijk dwars.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kreeg van ons 4,5 uit 5 gouden sterren. De game zou volgens Rudy een waardevolle toevoeging zijn in de Ghost Recon-serie. Wij mogen in samenwerking met Ubisoft een XL goodiepakket weggeven.

onbekend

- Cloth patch
- 2 verschillende posters
- T-shirt maat M
- Pen
- Stickervel
- Hele vette mok

Wil je kans maken op het XL-goodiepakket van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands? Reageer dan even onderaan dit bericht en wie weet maak je kans op dit bomvolle goodiepakket van GRW. Veel succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?