Winacties: Win Endless Space voor de pc

Je kunt weer prijzen winnen op Gameliner! Naast vijf films die weggeven van Act of Valor, hebben we ook nog wat te gamen onder de pc-gamers onder ons. Het gaat om de game Endless Space, niet te verwarren met Endless Ocean van Nintendo.

onbekend

Hoe je de game kunt winnen?
Laat ons weten hoeveel uur aan gameplay je uit Endless Space kunt halen. Mail je antwoord naar redactie@gameliner.nl, met in het onderwerp 'Endless Space-prijsvraag'.

Deze prijsvraag is al afgelopen

Hint: je kunt het antwoord vinden in de review van Endless Space van Joost.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?